fre17:e august

Anne Fontaine

4. marts 2010
Anne Fontaines skjorter sælges såvel på 5th Ave. i NYC, i Paris og på Kurfürstendam i Berlin. Nu fåes de også snart i shoppen på femalefrog.com

Anne Fontaines skjorter og bluser sælges såvel på 5th Ave. i NYC, i Paris og på Kurfürstendam i Berlin. Nu fås de også snart i shoppen på femalefrog.com

Basis-Strik fås hos os i sort, hvid og laks med sorte kanter

Basis-Strik fås hos os i sort, hvid og laks med sorte kanter

Så har jeg fået “verdens flotteste” bluser. Det synes jeg i hvert fald!

Anne Fontaine er et fransk label. Skjorter, bluser, strik, toppe, jakker, kjoler og tilbehør!

Jeg stødte på mærket allerede i 1995 på modemessen i Paris. Jeg købte nogle prøver. De “prøver” har jeg endnu. Selv om bluserne, jeg købte dengang er blevet vasket igen og igen, er de stadig lige så flotte, fine og feminine, som da jeg købte dem. Det er forbavsende, som de bluser holder farve, facon og finhed. Ja, som du kan høre er jeg vild med Anne Fontaine.

Jeg tænkte, at når jeg nu er så begejstret for mærket, vil der nok også være andre, der er det.

Derfor springer jeg ud i det og sælger Anne Fontaine fra min webshop. De skal lige fotograferes. John kommer og tager et par billeder, så kommer de på shoppen.

Anne Fontaine er et lækkert feminint – hovedsagelig – blusemærke. Det er lækre rene kvaliteter, hvor der i den grad er kræset for design og detaljer. Det er luksus – i høj grad!

Denne kortærmede skjorte har vi i sort og med 3/4 ærme i hvid. Manchetknappen har vi naturligvis også

Denne kortærmede skjorte har vi i sort og med 3/4 ærme i hvid. Manchetknappen har vi naturligvis også

Glæd dig til at se de fine, flotte, feminine og nogle af dem lidt frække bluser her på siden – og på shoppen – så snart som muligt!

About us anne fontaine to use

Kærlig hilsen

Kirsten K

1 kommentar til “Anne Fontaine”

  • faria
    Skrevet d. februar 25th, 2014 - 00:22

    The shirt on your page, I love much and would love to buy it.i have contacted Anne Fontaine, but unfortunately don’t know the name of the shirt. Please help if you can.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>