fre20:e juli

Blondekjoler

11. april 2013

Sort blondekjole, Kr. 550,-

Nå, men nu har Female Frog og femalefrog.com fået to flotte blondekjoler til næsten ingen penge. De sidder underskønt og føres i størrelserne S-XL. Det er som sagt kjoler, men de kan også bruges som toppe til fx leggins. Man kan have en lille top under, eller i hvert fald en flot bh. Som kjole kan man have en lille underkjole under, fx vores underskønne shapewear underkjole med superstretch og indbygget trusse. Der er et foto længere nede på siden. Denne sorte blonde kjole er flot, fræk, feminin og oser langt væk af sensualitet og sex. Værsåartig!

Den anden er den langærmede beige-grå, som er en anelse mere diskret, men dog lige så gennemsigtig og sensuel.

Vi har både hudfarvede og sorte underkjoler, så alt er muligt.

Beige-grå blondekjole kr. 650,00

Herunder følger underkjolerne. Den første er shapewearmodellen med indbygget trusse, der kan knappes op nedefra. Med den er der ingen overgange, ingen deller og ingen trussekanter.

Sort eller hudfarvet shapewearunderkjole til kr. 499,00.

Glemte jeg at sige, at den gør underværker? Den får enhver stram kjole til at sidde som en drøm. Vi fører dem i sort og hud eller NUDE, og har dem stort set på lager hele tiden, selv om enkelte størrelser kan være udsolgte ind i mellem.

Så er der denne hersens vintagemodel, også i stretch. Den er som en normal underkjole, der tager det gennemsigtige og får tøjet til at sidde lidt flottere. Den kan forresten også bruges som en sød lille natkjole. Det gør jeg da.

Sort eller off-white vintage underkjole med stretch. Kr. 499,-

Ses på www.femalefrog.com eller hos Female Frog, Lille Strandstræde 18, 1254 København K. So long…….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>