fre20:e juli

En dag på “kontoret”

14. august 2014

Fibre graves ned foran Female Frog i Lille Strandstræde.

Om morgenen er det altid et spørgsmål om, hvordan der nu ser ud, når man kommer til butikken. Holder der nu igen en lastbil, der rager op til anden sal på huset? Skal der fjernes hundelort, flasker eller underbukser? Eller ser der bare helt fint ud? Det er jo ikke for ingenting, at vi befinder os i udkanten af Nyhavn, vel?

Nåmen, i morges var der altså et par håndværkere, der var i gang med at grave den ene sidde af mit fortov op. Jeg spurgte lidt forsigtigt til hvor længe, det mon ville vare (for at få en dialog, inden jeg knaldede ud). Jo, det ville da vare til de var færdige. De skulle lige grave nogle fibre ned. Genialt svar. Jeg spurgte så, om der var afsat en dag eller en uge, for der er store og langvarige huller overalt i fortovene i Sankt Annæ kvarteret i øjeblikket. “Højest en dag”, svarede den ene smilende. Den anden skulede pænt hadsk til mig. De talte med accent. Ingen tvivl om, at de var udlændinge. Projektet tog et par timer, og de dækkede dygtigt hullet til igen, så man kunne faktisk ikke se, at de havde gravet der. Det er jeg ret imponeret over.

Det har ellers været en stille og rolig dag. Ikke mange i gadebiledet. Jeg har haft både amerikanere, som jeg altid får en god og dejlig snak med, franskmænd, russere og kinesere.

Nyt katalog fra Tatyana (tidligere Bettie Page). Efterår/vinter 2014/15. Det ser højest interessant ud. Overvejer da også at tage til London og se kollektionen på EDGE-modemessen i begyndelsen af september.

Foreløbig er det meste klart til turen til Berlin slut denne uge. Jeg er uhyre spændt på de møder, bl.a. med nye leverandører, som jeg skal have dernede. Jeg har booket mig ind i et helt andet kvarter, end der hvor jeg plejer at bo.

Min nye Kamelia nederdele er begyndt at blive færdig pø om pø. De er blevet fotograferet og pryder ikke alene butikken men også webshoppen.

Jeg var inde at undersøge, om det var muligt at komme på et fotokursus i FOF for begyndere. Det fittede ikke rigtigt, for man kunne ikke bruge Mac, og det er jo ligesom mit favoritværktøj og har været det i ret mange år. Så, mon ikke der dukker noget andet op andetsteds? Højskolen? Eller måske Margretheskolen?

Spiste middag hos Mille Norring i aftes. Det var hyggeligt som altid, god mad (argentinske oksemørbradbøffer i kantarelsauce) og en god snak. Men det har sammen med en bog, jeg er ved at læse, sat gang i nogle tanker …….

Nye åbningstider fra i dag: Nu fra 12-19. Derefter skal jeg have produceret lidt flere nederdele i aften.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>