fre20:e juli

En tur hos Guru-Hair, en ny kjole og lidt andet

20. april 2016

Dagen starter tidligt. Ofte er jeg allerede i butikken omkring kl. 6. Således også i dag, hvor jeg kunne nå at klippe nogle kjoler, inden jeg skulle over til Thomas fra Guru Hair, hvor jeg får en gang bundfarve af og til. Hos Thomas fra Guru- HairThomas arbejder lige så meget, som jeg selv gør, er sød og dygtig og booket 1-2 måneder frem i tiden. Guru Hair ligger på hjørnet i Lille Strandstræde. Lige over for Female Frog. Kan varmt anbefale Thomas og hans salon.

Desuden fik jeg lavet et gadestativ. Et nyt, der er mere stabilt end det forrige. Mine gode venner Birte og Jørn havde været og samle en stak stativer for mig, som jeg havde fået af en leverandør, der skulle flytte ud af kvarteret. Jeg kan godt lide håndmalede skilte.

IMG_3558

Det blev også dagen, hvor jeg fik lavet en ret skøn svingkjole i rødlige nuancer for Kamelia. Underdelen er en helsol og kjolen er i 50’er stil inspireret af Dior’s New Look, hvor man ikke kan få metervarer nok. Den kræver også sin del, hvad stof angår, skulle jeg hilse og sige, men  uhhuuu, hvor er jeg lidt vild med den. En skam, at jeg ikke kan have den model. Den røg da også i vinduet med det vuns. Om lidt ryger den lige ind på webshoppen, hvor du kan finde den på www.femalefrog.com.

svingkjole i røde nuander kamelia by kirsten kytner

Så slutter dagen som sædvanlig med besvarelser af mails, opdateringer i webshoppen og måske lidt syning, inden det går hjemad. I øjeblikket bruger jeg 14-16 timer i butikken hver dag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>