fre17:e august

Female Frog, Lille Strandstræde 18 i København kan fejre 4 års fødselsdag

18. april 2016

Den 16. april i år fejrede vi Female Frog butikkens fire års fødselsdag i Lille Strandstræde i København.

Det gule værelse Lille Strandstræde 2

Det har været en tid med stor udvikling og store udfordringer. Stor udvikling, fordi vi har etableret en lille systue i baglokalerne, og fordi vi har skabt vores egen kollektion, som hedder Kamelia by Kirsten Kytner. Svingkjole med gule og røde blomsterprint kameliaDet er primært kjoler og nederdele, der er stærkt retro-inspireret, men i moderne kvaliteter ofte med stretch og i det, man kan kalde glade farver. Ja, vi er meget glade for faver hos Female Frog og Kamelia by KK.

Det startede ud slut juli i 2014 med en kollektion af hovedsagelig svingnederdele og lidt pencilnederdele i stretch. I juni sidste år begyndte vi så at designe og sy kjoler, hvilket er blevet en forrygende succes. Lige nu er vi i gang med de sødeste og mest feminine sommerkjoler i skønne bomuldsstoffer med print, stoffer som vi henter i New York eller i London.

I forbindelse med vores fødselsdag er vi så gået engros med en af branchens meget dygtige og professionelle sælgere. Den udfordring glæder vi os meget til at tage op de kommende sæsoner.

Som alle, der kender kvarteret i og omkring Strandstræderne ved, har det været en gigantisk stor udfordring i halvandet år at leve med udgravningerne og afspærringerne i forbindelse med Sankt Annæ og Kvæsthusprojektet. Det har været noget af en prøvelse for os forretningsdrivende i området. Men nu lakker det mod enden. 1. juni skulle den overjordiske del være færdig, selv om det er slemt i skrivende stund. Og da der er indvielse den 29. juni vil hele den underjordiske del med det store parkeringshus og skybrudssikringen også være færdig. Det glæder vi os meget til. Det vil være en sand fornøjelse at se de mange glade turister i gaderne igen denne sommer.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>