fre20:e juli

Forargelse og glæde i Lille Strandstræde

12. august 2014

Nye vinduer i Lille Strandstræde

Så har jeg lavet nye udstillinger i vinduerne i Lille Strandstræde. Dette vækker både forargelse og glæde….. hvilket siger en hel del, gør det ikke?

Der har de sidste par dage været pænt stille her, men det har jo så bevirket, at jeg har kunnet aflive resterne af udsalget. Nu er der kun en bøjlestang med udsalg tilbage. Sommerens sidste kjoler i skønne farver og skønne stoffer til kun kr. 799,-. Onlineudsalget er for længst en saga.

Jeg har fået syet de første tiltag på nogle ret skønne, synes jeg selv, Kamelia rundskårne nederdele med elastik i taljen. De sidder som en drøm, uanset om du er str. S eller XL. Desværre har jeg ikke fotograferet dem endnu, og de er ikke i webshoppen. Men jeg satser på at få de første fotograferet i morgen og de resterende, så snart de er færdige.

Der har været 2 skønne ungmøer fra Århus og prøve kjoler. Kjolerne sidder jo som en drøm på sådanne flotte unge kvinder!

I dag har vi også fået nye varer fra J & Q Jeans. Efterårs- og vinterjeans til kr. 1050,- i sort, blommefarvet, kaki og olivengrøn. De er lækre. De sidder godt, og man får en go’ røv i dem. Mere er der bare ikke at sige. Jo forresten, de er vildt populære.

Desuden er der kommet varer fra Wolford. Leopardfarvede strømper, hofteholderstrømper med rød kant, tåløse strømper og smarte knæstrømper og sokker. Lækkert, lækkert, lækkert. Det hele – på nær jeansene – kommer snart i webshoppen.

Denne skønne sensommeraften sluttede med en drink med min kære veninde AG på Jeppes Badehotel. Nu står den så på lidt arbejde af praktisk karakter og oprydningen, inden turen går hjemad…………….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>