fre17:e august

Masser af nye kjoler fra Stop Staring og fra Emmy Design

20. september 2012

WOW – så er der kommet masser af nye kjoler – også i helt store størrelser:

Sort Mad Men swing kjole fra Stop Staring! Kr. 1.699,-

Det vælter ind med varer og masser af kjoler i øjeblikket. Det er bare så dejligt. Det største udvalg har vi i Female Frog Butikken i Lille Strandstræde 18, kld., 1254 København K. Butikken ligger lige midt mellem Nyhavn og Amalienborg. En spytklat fra begge på en sidegade til Nyhavn. Men vi har også en del varer i webshoppen www.femalefrog.com.

2 kommentarer til “Masser af nye kjoler fra Stop Staring og fra Emmy Design”

 • SUSANNE hILDEBRANDT
  Skrevet d. september 2nd, 2013 - 12:30

  Jeg har købt en sådan sort Mad Men swingkjole i Berling i Juni mdr. Min datter helt vild med den. Vi bruger samme str. XL.
  Men når jeg kigger på web-shoppen finder jeg den ikke. Har I den- og findes den i øvrigt i andre farver. Hun ville gerne have en i rød eller blå.

  MVH. Susanne Hildebrandt

 • kytner
  Skrevet d. september 4th, 2013 - 06:37

  Hej Susanne Hildebrandt,

  Det er også en superflot kjole, men den sorte er udsolgt hos os, og vi får den ikke igen. Vi har den i en grøn/sort pepitatern, i pencil-udgaven, og kun nogle få stykker tilbage: Str. S, L og XL til en pris af kr. 1499,-.

  Den er ikke på webshoppen, men i vores butik: Female Frog, Lille Strandstræde 18, København, – lige ved Nyhavn.

  I dag har vi imidlertid en anden lige så flot svingkjole på tilbud til kr. 1000,- (se den i højre hjørne). Normalprisen er kr. 1500,-.

  Tilbuddet gælder KUN i dag, onsdag den 4. september 2013.

  Vi har den også i sort.

  Ha’ en god dag.

  Mvh Female Frog og Kirsten K

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>