fre17:e august

Store Bededagsferien står på arbejde, arbejde, arbejde.

23. april 2016

IMG_3572

Dagen starter tidligt ved klippebordet. Jeg kan ikke mærke forskel på hverdag og helligdag mere. Butikken er åbent, når jeg alligevel sidder og syr. Stativerne uden for, vælter på skift, fordi det blæser for meget eller vindretningen er forkert. Der er stille i gaden trods solskin og højt til himlen. Det er formentlig Skt. Annæ projektet, der stadig spøger. MEN gadens pizzamand fortæller mig, at det er færdigt den 27. maj. Han glæder sig, jeg glæder mig, vi glæder os alle, for nu har vi været spærret helt eller delvis af i halvandet år. Det værste har været det sidste halvår.

Men det bliver meget flot, er der mange, der siger. Jeg kan godt lide, at belægningerne er hvide, det giver lys og indtryk af vidde og storhed. Der er dog dem, der brokker sig over, at det er betonfliser, der lægges. Der er dem, der altid er imod forandring af enhver slags, og der er dem, der ikke bryder sig om nyt. Jeg synes, det bliver pænt, faktisk ret flot. OG jeg glæder mig til, at der igen bliver adgang for biler, cykler og gående i vores lille skønne Lille Strandstræde.

 

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>