fre20:e juli

Turister i Lille Strandstræde igen

7. maj 2016

I går var en herlig dag. Solen skinnede højt fra en skyfri himmel, ingen vind og masser af turister i Lille Strandstræde. 427874_10150794321223814_1202123206_n[1]Jeg åbnede for en gangs skyld før min officielle åbningstid, som er kl. 12.00. Der var nysgerrige kunder fra første færd. Og så kom mit fuldstændigt vidunderlige barnebarn, Clara Constance, sammen med sin mor, Maria, og hendes veninde, Kristine. Kristine og Maria er barndomsveninder og har været sammen med mig på herlige sommerferier i blandt andet Paris, hvor Kristine blev væk i Disneyland (dog hurtigt fundet igen) og på Ærø. I dag er de voksne med egne børn og begge højkompetente. Den ene forstkandidat, den anden læge. Men selv om der går for lang tid (ofte mange år) mellem de gange, jeg ser Kristine uu for tiden (hun bor i det nordjyske), så var stemningen som i gamle dage. Kristine så vidunderlig ud i kjolerne og fik også shoppet lidt. Men ingen fotos nej nej.

Der var dog generelt gang i salget af svingkjoler i går. Den blåblomstrede, de prikkede og nogle med anden form for print.svingkjole i røde nuander kamelia by kirsten kytner

De er også ganske fantastiske. Med eller uden strutskørt under. De har en fantastisk ryg og giver en flot talje og figur, uanset om man har en bule hist og pist eller er meget slank.

Også de hvide jeans med blå print fra Jonny Q var i høj kurs i går.Sommerjeans Jonny Q

Jeg havde blandt andet en svensk kunde, der sidste år havde købt et par jeans her fra samme mærke. Uhadada, hvor var de herrer, hun var sammen med velklædte.

Men udover hende havde jeg kunder fra Norge, Tyskland, Holland, England, Kina og Brasilien. Skønt at der igen er ved at komme liv i gaden efter halvandet års opgravninger og afspærringer.

Og helt vidunderligt er det herlige sommervejr.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>