fre20:e juli

Ugen, der gik!

24. august 2014

Hans Kgl. Højhed Prins Joakim og Prinsesse Marie besøgte Lille Strandstræde

I ugen, der gik havde vi fint besøg i Lille Strandstræde. Det er en af mine kunder og facebookvenner, der tilfældigvis kom forbi og skød et snap shot i farten. Female Frog og undertegnede kan ses i baggrunden.

Nå men en af de vigtigste begivenheder rent forretningsmæssigt er min lille smuttur til Berlin. Denne gang attackeret helt anderledes, end normalerweise. Jeg plejer nemlig altid at bo i de mere eksklusive bydele og af og til også meget gerne på Hotal Adlon, som er et af mine yndlingshoteller. Denne gang blev det helt anderledes.

Gode bekendte havde anbefalet et moderne og meget prisvenligt hotel i bydelen Prenzlauer Berg, hvor jeg egentlig aldrig sådan rigtigt før havde sat mine ben. Dvs, sidste gang jeg var i byen besøgte jeg et par steder i den bydel og var begejstret men ikke rigtigt hooked. Det blev jeg denne gang.

Gadebillede fra Prenzlauer Berg i Berlin

Det skulle vise sig at blive min bedste berliner-tur nogensinde. Jeg faldt fuldstændigt ind i, nærmest smeltede sammen med denne gamle tidligere østtyske bydel, som hverken var blevet ødelagt sådan rigtigt af bomber eller DDR-regimet. De gamle huse fra slutningen af 1800-tallet med brede alleer og kønne træer stod velholdte og fredeligt lige der midt i Berlin. Masser af nationaliteter og restauranter, der afspejlede dette. Et avantgarde-kunstner-designer-outsider-kvarter. Masser af Vintage, skøre, skæve og anderledes butikker, end man kan finde noget andet sted. Jeg var på mit sidste berlinerbesøg sådan pænt trist, fordi jeg mestendels havde oplevet en detailhandel, som kunne genfindes i enhver middelstor by i Europa eller i den vestlige verden i hvert fald.

Kjoler, knipset gennem et udstillingsvindue.

Nu var det anderledes. Nu var det kunst, vintage, designere med deres eget design, skønne retter, masser af kulør og uensartethed. Og mest af alt MASSER AF INSPIRATION med samt et par rigtigt gode business møder.

Desværre, klokken halv to om natten blev jeg ringet op af Dansikring. Alarmen i Lille Strandstræde var gået. Der var ikke indbrud. Det kunne de se på overvågningsbillederne, men det var en fejlalarm, der igangsatte sirenen hvert 10. minut. Jeg måtte tage en hurtig beslutning, og trods sved på panden ved tanken om regningen fik jeg sendt en montør ud til at afkoble den sektion, der var fejl på. Alarmen ville alligevel blive aktiveret ved indbrud, men naboerne til butikken og især overboerne ville får fred. Det trængte de nok også til lørdag nat….

Det viste sig dog, at der skulle gå næsten en helt uge, inden vi kunne få ordnet problemet permanent. Men nu funker den igen. Heldigvis.

En af de mere end skønne kjoler, jeg var nede at se på. Denne her er håndsyet.

 

Flere varer er kommet til. Fx en masse flotte strømper fra Wolford. Jeg slår nogle billeder op i løbet af ugen, og endnu flere Johnny Q Jeans. De blå, som er så efterspurgte.

Et bord med nogle af de nye Johnny Q Jeans til efteråret.

 

Desuden har jeg produceret nogle flere nederdele fra Kamelia. Desværre er jeg ikke tilfreds med fotoarbejdet og overvejer p.t. meget at tage et fotokursus og et fotoshopkursus, så jeg kan tage bedre billeder. Jeg må altså også gøre noget meget mere ud af stylingen tænker jeg.

Nye blommefarvede jeans fra Johnny Q og udstillingsvinduet med en full circle nederdel fra Kamelia sammen med vinylbikerjakke fra London

Ugen sluttede med et dejligt besøg i butikken af min skønne datter, Maria, og min dejlige datterdatter, Clara. (Min svigersøn var hentet af vennerne til polterabend). Så vi piger i tre generationer fik et par dejlige pigedage sammen.

 

 

 

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>